JulkaisutKaiku Recordings 09.10.2020

Jukka Poika julkaisee syksyisen singlen Alkaispa sataa taas

Kappaleella herätään ihanaan aamuun ja toivotaan sadetta, jotta voisi jäädä rakkaan kanssa vällyjen väliin

Jukka Poika julkaisee uuden singlensä Alkaispa sataa taas tänään perjantaina 09.10. Viimeisimmillä singleillään Souda Kesämies (feat. Elastinen), Papaija ja Haituvat (feat. Janna) takaisin miljoona-striimajien joukkoon nousseen reggaeartistin uusi kappale on tehty hänen luottotiiminsä Olli Äkräksen ja Juho Rajan kanssa.

Kappaleen lyriikoissa herätään ihanaan aamuun kuin Pepe Willberg & The Paradisen klassikkokappaleessa konsanaan ja toivotaan sadetta, jotta voisi jäädä rakkaan kanssa vällyjen väliin. ”Alkaispa sataa taas on lokoisa kutulaulu, jonka pohjalla on perin asiallinen muistutus siitä, että parisuhde tarvitsee ihan varta vasten sille tehtyä aikaa voidakseen hyvin”, kertoo Jukka Poika.

Syksyisen hyvän mielen kappaleen tunnelma ja sanoma resonoivat varmasti monissa pitkittyvän koronakriisin keskellä. Myös Jukka itse tunnustautuu syksyn ystäväksi. ”Pidän siitä, kun kesään kohdistuvat odotukset raukeavat. Nautin syysiltojen pimeästä, se luo yksityisyyden ja intiimiyden tuntua”, hän toteaa.

Kuuntele Alkaispa sataa taas tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot
Seuraa: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi

Keikkamyynti:
Teija Stormi-Rousu / Jukka Poika Musiikki Oy
teija@jukkapoika.com
040 5909690