JulkaisutKaiku Recordings 14.10.2020

Herra Ylppö julkaisee radikaalin uudelleentulkinnan Ressu Redfordin biisistä

Vain elämää -ohjelman 11. kausi alkoi Ressu Redfordin päivällä

Herra Ylppö versioi Vain elämää -ohjelmassa Ressu Redfordin päivänä hänen vuoden 1990 debyytti-sooloalbuminsa päätösraidan Pilvenpiirtäjä nukkuu. Radikaali uudelleenversiointi Ressun jo valmiiksi kryptisestä teoksesta on taattua Ylppöä ja muistuttaa runnovassa soitannassaan jopa hänen vanhasta Maj Karma -tuotannostaan. Ylpön Vain elämää -vetojen taustalla vaikuttaa vahvasti myös hänen bändinsä EX jäsenistöä, kuten tuottaja Joel Attila.

Vain elämää nähdään Nelosella joka perjantai klo 20:00.

Kuuntele Älä mee (Vain elämää kausi 11) tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot
Seuraa: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi