JulkaisutKaiku Recordings 02.01.2020

”Kun vielä ehtii, tahdon sanoo kiitos” – Juha Tapio julkaisi uuden kappaleen joululahjaksi faneille ennen taukoaan

Juha Tapio julkaisi komean uuden singlensä Kun vielä ehtii tänään perjantaina 20.12.2019. Kappale on Juhan viimeinen julkaisu ennen hänen tauolle jäämistään ja joululahja kaikille hänen faneilleen. Tunteikas sävellys on ehtinyt saada haltioituneen vastaanoton Juhan keikoilla ja esitettiin myös Linnan juhlien jatkoilla. Juhan itse kirjoittaman biisin ovat tuottaneet Mikko KoivunenJurek ja Ville Riippa.

Kappaleen monitahoisen tekstin voi kuulla sekä kiitoksena Juhan faneiltaan saamasta tuesta että pohdintana elämän rajallisuudesta. Alkusysäyksensä laulu sai Juhan ystävän, edesmenneen Olli Lindholmin muistokonserttien jälkeen. ”Konserteista vaikuttuneena sanoin monivuotiselle luottotuottajalleni Eppu Kososelle, että voisi tehdä biisin siitä, miten haluaa elää, kun vielä ehtii. Eppu tokaisi välittömästi, että toihan on sen biisin nimi: Kun vielä ehtii!”, Juha kertoo. ”Vaikka biisi lähti näistä ajatuksista liikkeelle, ja tuonpuoleisen vääjäämätön varjokin siinä tanssahtelee, se kertoo kuitenkin elämän syleilemisestä kaikin aistein, valinnoista joita teemme ja omaksi itsekseen kasvamisesta. Nyt kun vielä ehtii.”

Komean välitilinpäätöksen loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla tehnyt Juha Tapio nähdään keväällä seuraavan The Voice of Finland -kauden tähtivalmentajana. Vuoden 2020 ainoan keikkansa hän tekee Olympiastadionin avajaisshow Stadionationissa elokuussa. Niin ikään Linnan juhlien jatkoilla ensiesityksensä saanut Ellinooran kanssa tehty single Hiljaisii heeroksii nousi heti ilmestyttyään Spotifyn top-listan sijalle #4.

Kuuntele Kun vielä ehtii tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot
Seuraa: Instagram / Facebook
Nettisivut: www.juhatapio.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi