JulkaisutRähinä Records 16.05.2019

Uniikilta julkaistiin uusi kesäinen single SuomiLove (feat. Diandra)

Kansikuva - Uniikki - SuomiLove (feat. Diandra)

Uniikki julkaisi uuden kappaleen SuomiLove 10. toukokuuta. Uusi single julistaa rakkauden ilosanomaa kesäisen melodian tahdissa. Mukana feattaamassa ihastuttava Diandra.

”Biisi syntyi siitä, kun mietin millaisia ne omat ja muiden rakkaustarinat Suomessa voisivatkaan olla. Mahdutin lyriikoihin paljon legendaarisia suomalaisia lauluja, jotka ovat varmasti olleet isona osana monia suomalaisia romansseja”, kuvailee Uniikki ja jatkaa: ”Näkisin myös, että tämä kappale voisi toimia täydellisenä soundtrackina ajellessa esimerkiksi kesämökille tai kesän festivaaleille.”

”Fanit ovat paljon diggailleet mun ja Diandran yhteisistä biiseistä ja uutta yhteiskappaletta on myös paljon toivottu. Diandra on mielestäni yksi parhaista laulajista mitä tästä maasta löytyy, ja hänen äänensä sopii tälle kappaleelle täydellisesti”, Uniikki iloitsee.

Kappaleen sävellyksessä ja sanoituksessa ovat mukana artistin lisäksi Jimi PääkalloSamuel Kovanko ja Jaakko Kiuru. Kappaleen ovat tuottaneet Samuel ”Zameezy” Kovanko ja Jimi Pääkallo.

Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa: Instagram / Facebook / Twitter

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi