JulkaisutKaiku SongsRähinä Records 13.11.2019

Uniikki julkaisee uuden singlensä Hevosii oktaanin katkuisen musiikkivideon siivittämänä

Rähinä Recordsin Uniikki julkaisi uuden singlensä Hevosii pe 11.10. Energisellä klubi-bängerillä mainittavat hevoset eivät kirmaa suinkaan laitumilla vaan autojen keulakoristeissa ja konepeltien alla. Teemaan istuva, näyttävä musiikkivideo on kuvattu Pohjois-Euroopan halki kiertäneen Atlantic Road Trip -superauto-tapahtuman yhteydessä.

Kappaletta on inspiroinut Uniikin oma autoharrastus. ”Itse tykkään kovasti erikoisista autoista ja autoilu edustaa mulle vapauden tunnetta. Kun saa painaa baanalla menemään niin kaikki muu unohtuu. Tykkään tästä kombinaatiosta, jossa teksteissä yhdistellään traditionaalisempia battle-riimejä autoilun maailmaan”, kertoo Uniikki.

Hevosii -kappaletta ovat olleet tuottamassa Zameezy, Jayston ja muun muassa Young Thugia ja Lil Skiesia tuottanut MVAbeats. Tasaisesti musiikkia julkaisseen Uniikin singleistä viime vuoden Valitsen Elämän (feat. Jannika B) on striimannut vastikään kultaa.

Kuuntele Hevosii tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram / Twitter
Lataakansikuvatekijätiedot / promokuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi