JulkaisutKaiku SongsRähinä Records 13.11.2019

Areksen uusi Bisnes -musiikkivideo vilisee tunnettuja rap-artisteja

Rähinä Recordsin tuorein signaus, 19-vuotias räppäri Ares julkaisi musiikkivideon Rähinä-debyytistään Bisnes keskiviikkona 23.10. Videolla energiselle tulokkaalle antavat tulitukea rap-maailman kuumimmat nimet Rähinä-konkareista Elastisesta ja Uniikista nuorempiin megatähtiin kuten Lukas Leon ja Etta. ”Bisnes on tsemppibiisi, jonka sanoma on, että oli tavoitteesi elämässä mikä tahansa, pitää sun tehdä töitä ja grindata sen eteen. Kaikki on bisnestä ja kaikessa tekemisessä on arvoja, joita pitää noudattaa, voidakseen edetä”, Ares kertoo kappaleesta.

Ares on tullut tunnetuksi Lukas Leonin tuplaajana ja hänen feattejaan on kuultu kummallakin Lukaksen albumeista. Räiskyvällä tyylillään huomiota herättävä Ares edustaa Suomen perinteikkäimmän rap-levy-yhtiön tulevaisuutta, Rähinä 2.0:aa. ”Pienenä katselin koulun jälkeen MTV:ltä Elastisen Anna Soida -videota ja mietin, että tossa on kovin jätkä koskaan. Mä oon aina unelmoinut siitä, että olisin Rähinän artisti. Nyt kun mä oon sitä, on se sairain juttu ikinä”, hehkuttaa Ares.

Bisnes -kappaletta ovat olleet kirjoittamassa artistin lisäksi Mikko Koivunen sekä Rähinän luotto-hittinikkarit Jimi Pääkallo ja Samuel Kovanko. Mikko Koivunen on toiminut myös kappaleen tuottajana.

Katso Bisnes -musiikkivideo tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram
Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuvat