JulkaisutKaiku Recordings 04.05.2018

”Kaipaan elämässä jokaiselle tapahtumalle oman anthemin” – Oskari Ruohonen Bajamaja on kesäbiisi parhaimmillaan

Turkulainen laulaja ja lauluntekijä Oskari Ruohonen julkaisi kolmannen singlensä Bajamaja 27. huhtikuuta. Bajamaja on tarina festariromanssista, odottamattomasta ihastuksesta, joka vie mennessään. Uusi single on loistava kesäbiisi urbaaneilla soundeilla.

Bajamaja on omistettu kaikille niille, joilla on viha-rakkaussuhde festareita kohtaan. Festariympäristö saattaa imaista pidättyvämmänkin ihmisen tunnelmaan. Jäljelle jää joko hyvät muistot tai jonkinlainen morkkis”, Oskari Ruohonen kuvailee.

Bajamaja vahvistaa entisestään Oskarin tarinaa self-made-muusikkona, ja sitä Oskari todella on: hän tekee itse paitsi biisinsä myös esittää keikatkin soolona soittaen eri soittimia ilman bändijäseniä. Artisti onkin vakuuttanut muusikonkyvyillään jo ensi singlen aikoihin Anssi Kelan ja huipputuottaja Jurekin.

Kaipaan elämässä jokaiselle tapahtumalle oman anthemin. Jos sitä ei ole jo tehty, se täytyy tehdä itse”, kertoo Oskari. ”Bajamajaa tehdessä palaset loksahtivat kohdalleen alusta asti kuin itsestään. Siinä yhdistyvät mun rakastamat pop-melodiat, kulmikkaat sanoitukset ja tuore soundi. Tuntuu hyvältä saada ihmisten kuuluville biisi, joka kertoo mun tyylistä kaiken oleellisen.”

Uuden singlen on säveltänyt artisti itse, ja tuotantotiimissä ovat mukana myös Santeri Ruohonen ja Jurek.

Seuraa somessa: @oskariruohonen