JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 22.06.2017

Stina Girs julkaisee arjen pientä romantiikkaa ylistävän singlen Kyl sä tiiät

Idols-laulukilpailun viidenneltä tuotantokaudelta tunnetuksi tullut Stina Girs palaa musiikkikentälle ja julkaisee uuden singlen Kyl sä tiiät 21. kesäkuuta. Artistin ensimmäinen albumi Sydän edellä julkaistiin vuonna 2011 ja kakkosalbumi Labyrintti vuonna 2015.

“Viime vuoden pidin täyden tauon musiikista sekä sen tekemisestä ja aloin yrittäjäksi äitini perustamassa kukkakaupassa. Yrityksen perustaminen antoi sopivan tauon, jonka aikana sain miettiä mitä oikeasti haluan tehdä ja jos musiikin tekeminen jatkuisi, miten sen saralla voisi uudistua”, Stina kertoo.

Loppuvuodesta 2016 Kaiku Entertainmentin kanssa levytyssopimuksen tehneelle artistille tauko teki tehtävänsä: “Sain musiikin kipinän takaisin ja olen taas täynnä energiaa! Aikaisempi musiikkini on toki ollut minulle sopivaa, mutta tällainen energisyys ja pilke silmäkulmasta on puuttunut”, Stina pohtii. Kyl sä tiiät -singlen tekijätiimissä kuullaan hittibiisien tekijäkaksikkoa Rafael Elivuota ja Suvi Vainiota.

“Kiireisenä yrittäjänä parisuhteelle jää välillä tosi vähän aikaa ja kirjaimellisesti moikkaamme mieheni kanssa eteisessä, kun minä tulen kotiin töistä ja hän taas lähtee töihin. Tämä biisi kertoo siis siitä ihanasta pienestä hetkestä ja heittäytymisestä, mikä välillä pitää vain ottaa irti arjesta, kun siihen on mahdollisuus.”

Seuraa somessa: @Stinagirs