JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 02.06.2017

Laura Voutilaisen Miks ei -albumi on myynyt ennakkoon kultaa

Laura Voutilainen julkaisee 2. kesäkuuta ennakkoon kultaa myyneen albuminsa Miks ei. Albumilta on julkaistu jo singlet Olet mulle enemmän, Miks ei ja Mä en kestä. Miks ei on artistin kolmastoista studioalbumi.

Levy on ehtinyt kulkea pitkän matkan ennen julkaisupäiväänsä. Tavoitteena oli uudistua jo yli kaksikymmentä vuotta kestäneellä uralla ja löytää uutta yleisöä kääntämättä selkää vanhalle. Ennen kuin mitään julkaistiin Laura ja työryhmä tekivät pohjatyötä lähes kaksi vuotta.

Toukokuussa 2016 julkaistun Miks ei -singlen myötä kaikki muuttui. Kappale nousi kaikkien yllätykseksi suoratoistopalvelu Spotifyn suosikkien joukkoon ja samalla myös valtavaksi radiohitiksi. Jatkoa seurasi, ja toinen hitti Mä en kestä teki saman tempun. Näiden menestysten myötä Lauran uusi albumi julkaistaan kultalevytunnelmissa.

Kymmenen kappaleen kokonaisuus sisältää laajan skaalan aikuisen naisen tunnetiloja, joskus herkästi ja haavoittuvasti, joskus jopa teinimäisen leikkisästi. “Tämä levy on kulkenut käsi kädessä oman elämäni murrosvaiheen läpi, niin aikataulullisesti kuin teemojensa kautta. Siinä kuuluu vahvasti aika, jolloin tätä levyä on työstetty.” Laura avaa.

Miks ei -albumin lauluntekijöinä kuullaan Petri Someria ja Ilkka Wirtasta, sekä hittibiisien tekijäkaksikkoa Rafael Elivuota ja Suvi Vainiota. “Halusimme tästä samaan aikaan iholle tulevan, elämänmakuisen, modernin, lämpimän, puhuttelevan, hauskan ja revittelevän”, Laura kuvailee tuoretta albumiaan.

Kuuntele

Keikat:
www.lauravoutilainen.fi

Kuvat: Kansi