JulkaisutKaiku Recordings 15.02.2017

KOI julkaisee uuden sinkun Jummi Jammi feat. Tippa-T

DJ-tuottajaduo KOI julkaisee kuuman singlen Jummi Jammi feat. Tippa-T 15. helmikuuta. Tanssittavan elektonisen musiikin suveneeristi hallitsevan KOI:n uudessa singlessä rikotaan genrerajoja, kun iskevä house-tuotanto yhdistyy rap-artisti Tippa-T:n riimeihin. Tuottajaduo KOI ja suomalaisen rapin huippuihin lukeutuva Tippa-T muodostavat yhtälön, joka ei taatusti jätä kenenkään tanssijalkoja rauhaan.

Tippa-T sekä Minnan ja Tidon muodostama KOI löysivät saman tien musiikillisen yhteyden. “Me oltiin fiilistelty Tipan meininkiä jo pidemmän aikaa ja haluttiin testata, minkälainen soppa syntyy, kun me kolme kokoonnutaan samaan studioon. Tunnelma nousi heti kattoon, ja muutamassa tunnissa syntyi tää biisi”, Minna avaa tekoprosessia.

Debyyttisinglellään Temppeli feat. Jurek erinomaisen vastaanoton saaneen KOI:n tuore biisi kertoo vastustamattoman ihanasta tyypistä, jonka kanssa öinen meno muuttuu vähän friikiksi. Biisin kertoja ei taatusti ole vanhempien suosikki, mutta se ei hidasta meininkiä: ”Nyt nää vaatteet lentää – jummi jammi sentään!”

KOI työstää parhaillaan loppuvuodesta 2017 julkaistavaa EP-levyään. Musiikkialan eri toimissa vahvasti vaikuttava tuottajakaksikko tuo uuden kulman suomalaiseen elektroniseen rytmimusiikkiin. “Tärkeintä on kuitenkin tehdä musaa, joka saa hyvän fiiliksen kuplimaan kehossa.“ Tido täsmentää.

Kuuntele: Spotify I iTunes