JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 13.02.2017

Oskari Ruohoselta rouhea debyyttisingle Mitä se sua haittaa

Turkulainen laulaja- ja lauluntekijä Oskari Ruohonen julkaisee ensimmäisen soolosinglensä Mitä se sua haittaa 12.2.2017. Yournalist– ja Traffic Island -yhtyeistäkin tuttu Oskari on karismaattinen ja vahvaääninen artisti, jonka ensimmäinen soolojulkaisu julistaa vapautta olla juuri sellainen kuin olet:

“Mitä se sua haittaa -biisissä kertoja ihmettelee, miksi hänen elämänvalintansa ärsyttävät jotain toista ihmistä. Aina on sellaisia, jotka huutelee, että heität elämäsi hukkaan sun päätöksillä, mitä ikinä teetkin. Ne huutelijat kun ovat niin kovin usein väärässä, mutta siitä huolimatta sitä kriittisyyttä toisen elämäntyyliin näkee paljon esimerkiksi some-maailmassa.”

Itseään DIY-henkiseksi artistiksi kuvaileva Oskari on säveltänyt ja sanoittanut Mitä se sua haittaa -kappaleen yhdessä veljensä Santeri Ruohosen kanssa. Musiikin tekemiseen liittyen Oskarilla on selkeä filosofia: “Lähtökohtana on, että jokaisen biisin täytyy tuoda jollain tavalla räjäyttävät fiilikset ensin itselle, jotta siitä pystyy antaa kuulijoille samanlaisen olotilan.”

Kuuntele: Spotify I iTunes