Kaiku SongsSignaukset 19.12.2017

Kaiun uusin tuottajalupaus lanseeraa tuoreen uransa näyttävästi

Mikko Koivunen, 23, kiinnitettiin Kaiku Entertainmentin tuottajaperheeseen syyskuun alussa. Lahjakas muusikko bongattiin Top 20 Future Hitmakers -kurssilta. Kaiku Songsin kustantaja Rafael Elivuo aisti Mikossa omaa näkemystään toteuttavan tuottajalupauksen, joka signattiin mukaan tiimiin.

”Kustantaja etsii ennen muuta visioita, vaikka toteutuksessa olisikin vielä hiottavaa”, Rafael Elivuo kommentoi. ”Toteutuksien kehittämistä voidaan jatkaa yhteistyössä, kunhan pohja on kunnossa.”

Mikon kohdalla pohja rakentuu perinteisen kaavan mukaan, ja musiikkitausta juontaa juurensa kauas: oli muskari, musiikkiopiston rumputunnit ja lukion musiikkilinja. Armeijakin vierähti soittokunnassa.

”Olen ollut intohimoinen rumpali ihan pienestä asti. Musiikin tuottaminen alkoi kuitenkin lukioaikoina kiinnostaa niin paljon, että biisien tekemisen ja tuottamisen harjoittelu alkoi hiljalleen vallata paikkaa elämässäni.”

Harjoittelu on tuottanut tulosta. Kun tilaisuus tosipaikan tullen tarjoutui pian signaamisen jälkeen, Mikon ura sai näyttävän startin. Yhteistyössä Kaiku Songsin biisinkirjoittajien Suvi Vainion ja Henna Sarriolan kanssa Anniina Timoselle tehty Idols-hitti Syvään päähän on Mikon ensimmäinen virallinen julkaisu, joka kohosi nopeasti Spotifyssä Suomen Top 50 -listan sijalle 7.

”Mitä mahtavin aloitus uralle. Siisteintä on se, miten nopeasti Kaiulla työskenteleminen mahdollisti sen, että hommiin pääsi tosissaan kiinni. Co-write -sessioita järjestetään jatkuvasti ja uusimmat liidit saa tietoonsa.”

Jykevän pohjan rakentaminen vie aikaa, ja musiikkikustantamo tarjoaa kehittymiselle hyvän ympäristön. Kustantamossa biisintekijälle on tarjolla verkostojen tuoma apu ja tuki.

”Kaiku on perhe ja siihen kuuluminen siisteintä!” Mikko hehkuttaa.

”Enää ei tarvitse kuin tehdä hittejä!”

Kuuntele Syvään päähän.