Kaiku RecordingsKaiku Songs 11.12.2017

Kaiku Entertainmentin artistit ja kirjoittajat vahvasti edustettuina Emma-ehdokkuuksissa

Vuoden 2017 Emma-ehdokkaat on nyt julkistettu. Kaiku Entertainmentin artistit ja kirjoittajat ovat edustettuna useissa kategorioissa.

Laura Voutilainen on ehdokkaana kahdessa kategoriassa albumillaan Miks ei. Ehdokkuudet tulivat kategorioista vuoden naissolisti ja vuoden iskelmä. Lisäksi Kaiku Recordingsin uusiin tähtiartisteihin lukeutuvan Tuure Boeliuksen Eikö sua hävetä –kappaleen musiikkivideo on ehdolla vuoden musiikkivideoksi.

Kaiku Entertainmentin tuottaja Jurek on ehdolla vuoden tuottajaksi. Jurekin asema suomalaisen pop-tuotannon tähtikentässä on vahvistunut vuonna 2017 entisestään, ja tuotantoa on kuultu mm. Antti Tuiskun Anatude -albumilla, Robinin ja Jenni Vartiaisen Vain elämää -kappaleilla sekä Jannan ja Maija Vilkkumaan äänitteillä. Hän on myös mukana vuoden biisi -ehdokkaan, Antti Tuiskun Rahan takii kappaleen tekijätiimissä.

Kaikkiaan Kaiku Songsin kirjoittajat ovat vahvasti edustettuna useissa ehdolle asetetuissa tuotannoissa.

Kaiku Entertainmentin vuoden 2017 Emma-ehdokkaat:

Vuoden naissolisti
Laura Voutilainen – Miks ei

Vuoden iskelmä
Laura Voutilainen – Miks ei

Vuoden musiikkivideo (yleisöäänestys)
Tuure Boelius – Eikö sua hävetä

Vuoden tuottaja
Jurek

Vuoden biisi
Rahan takii (säv. & san. Aku Rannila, Saara Törmä, Antti Tuisku, Jurek Reunamäki)

Emma Gaala järjestetään 3. helmikuuta 2018. Kaikkiaan palkintoja jaetaan yhdeksässätoista eri ehdokassarjassa, joista seitsemäntoista voittajan päättää alan ammattilaisista koostuva tuomaristo.

Katso kaikki ehdokkaat täältä.