Kaiku Recordings 20.11.2017

Espoosta ponnistava poplupaus Erika laulaa Kaskaden joululevyllä

Erika Sirola, 19, on Kaiku Recordingsin ”best kept secret”, jo pian viisi vuotta kaikessa hiljaisuudessa kehitelty artistiprojekti, joka on alusta asti tähdännyt suoraan maailman isoille musiikkimarkkinoille.

Erikan lauluntekosessiot Yhdysvalloissa ovat nyt johtaneet siihen, että kesken oman albumin valmistelutyön, USA:n suurimpiin dj-tähtiin kuuluva Kaskade halusi kesällä 2017 lennättää Erikan Los Angelesiin kirjoittamaan tälle musiikkia. Samalla äänitettiin kaksi joululaulua Kaskaden pian julkaistavalle joululevylle.

Ensisingleksi julkaistiin Erikan laulama jouluklassikko Deck The Halls, johon Kaskade on puhaltanut vahvan edm-hengen. Single – ja Erika – noteerattiin heti myös vaikutusvaltaisessa Billboard Magazinessa.

Erikan oman albumin valmistelut jatkuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Lue Billboard Magazinen juttu
Lue YOUREDM-lehden juttu
Kuuntele biisi