Kaiku Recordings 16.11.2017

Juha Tapio on vuoden 2016 soitetuin artisti

”Sijoitus tuntuu eri kivalta!”

Juha Tapio on tekijänoikeusjärjestö Gramexin tekemän selvityksen mukaan vuoden 2016 soitetuin artisti. Hänen kappaleitaan on soitettu yksityisissä radioissa vuoden aikaa 23 320 kertaa. Kaikki yksityiset radiot yhteen laskettuna kappaleet ovat soineet keskimäärin 63 kertaa päivässä.

”Aku Ankan veljenpoikia lainatakseni sijoitus tuntuu eri kivalta! Se kun kertoo siitä, että laulut soivat ja elävät keikkojen lisäksi päivittäisessä arjessamme. Ja että niitä soivia lauluja on kertynyt jo jonkin verran. Se tuntuu lauluntekijästä palkitsevalta”, kommentoi Juha Tapio sijoitusta.

Kaikkiaan kotimaisia hittejä oli kahdenkymmenen soitetuimman kappaleen joukossa viisi, ja kahdenkymmenen soitetuimman artistin joukossa kotimaisia oli kahdeksan.

Juha Tapion syksyn 2017 ainoa konsertti kuullaan lauantaina 18.11. Espoon Metro Areenalla.

Gramexin selvitykseen pääsetä tästä.