JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 31.10.2017

Stina Girsiltä uusi kujeileva single Mitä Madonna tekis?

Stina Girs julkaisee uuden singlensä Mitä Madonna tekis? 31. lokakuuta. Uusi tanssittava sinkku on täydellinen pikkujoulubiisi:

”Biisissä irtaannutaan arjesta ja aikataulujen orjuudesta. Työputkesta on välillä pakko päästä irrottelemaan”, Stina muistuttaa. Kappaleen tunnelmissa vaihdetaan vapaalle vahvan naishahmon, Madonnan, innoittamana.

”Madonna on tyylikäs ja voimakas hahmo. Kun miettii, että mitähän Madonna tekisi, pääsee hyvin käsiksi siihen tunnelmaan, että tänään mua ei estä mikään.”

Mitä madonna tekis -singlen tekijätiimissä kuullaan Rafael Elivuon ja Tiina Vainikaisen kädenjälkeä. Stina Girsin ensimmäinen albumi Sydän edellä julkaistiin vuonna 2011 ja kakkosalbumi Labyrintti vuonna 2015. Viimeisimpänä artistilta kuultiin 21. kesäkuuta julkaistu, arjen romantiikkaa ylistävä single Kyl sä tiiät.

Seuraa somessa: @Stinagirs