JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 31.10.2017

Oskari Ruohoselta koskettava Tähdenlento-single luopumisen pelosta

Turkulainen laulaja- ja lauluntekijä Oskari Ruohonen julkaisee toisen soolosinglensä Tähdenlento 31. lokakuuta. Yournalist– ja Traffic Island -yhtyeistäkin tutun Oskarin helmikuussa julkaistu debyyttisingle Mitä se sua haittaa keräsi laajaa huomiota sosiaalisessa mediassa. Oskari on hämmästyttänyt muusikontaidoillaan, joita Anssi Kelakin on kommentoinut Facebook-sivullaan:

”Välillä musiikkibisnes ajaa päähän kyynisiä ajatuksia. Sitä miettii, että onko artistina oleminen nykyisin sitä, kuinka paljon seuraajia on sosiaalisessa mediassa? Onko lahjakkuus sitä, että näyttää hyvältä ja osaa laulaa muiden tekemien pohjien päälle? Sitten näkee jotain puhdistavaa. – – Siinä on Oskari Ruohonen”, hehkuttaa Anssi Kela Facebook-julkaisussaan.

Tuleva Tähdenlento-single noudattelee samaa linjaa: lahjakas Oskari on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen itse yhdessä veljensä Santeri Ruohosen kanssa. Oskari kuvailee kappaleen olevan aiheeltaan tietynlainen ”note to self” -huomio, joka kenen tahansa on hyvä palauttaa mieleensä:

”Vaikka biisin tositapahtumiin perustuva tarina on synkkä, on siinä positiivinen ajatus ja opetus; sellainen, mikä täytyy jokaisen meistä muistaa palauttaa mieleen tasaisin väliajoin. Hyviä asioita tapahtuu koko ajan, niitä täytyy vaan uskaltaa etsiä ja haluta nähdä ennen kuin on myöhäistä”, kuvailee Oskari.

Seuraa somessa: @oskariruohonen