JulkaisutKaiku Recordings 11.12.2014

Juha Tapio päättää loistavan vuotensa Copacabana ja Ipanema -singleen

Kansikuva - Juha Tapio - Copacabana ja Ipanema

Juha Tapion loistavasti mennyt vuosi 2014 alkoi loppuunmyydyltä Helsingin Tavastia-klubilta ja huipentui niin ikään loppuunmyytyyn konserttiin Helsingin jäähallissa. Loppuvuoteen mies halusi tehdä vielä kirkkokonsertteja – jotka nekin ovat jo lähes kaikki loppuunmyytyjä. Juha Tapion uraa juhlittiin myös jo julkaisupäivänään kultaa myyneellä kokoelmalevyllä Sitkeä sydän -suurimmat hitit sekä kattavalla nuottikirjalla. Kokoelmalevyltä Juha Tapio julkaisee vuoden pimeimpään hetkeen aurinkoisen uuden laulun Copacabana ja IpanemaKappale jaetaan radioille perjantaina 12.12.2014.

Joulukonserttien jälkeen Juha Tapio jää hetkeksi keikkatauolle valmistelemaan syksyllä 2015 julkaistavaa uutta albumiaan. Kevään keikkatauon katkaisee ainoastaan huhtikuinen Ohikiitävää-konsertti Helsingin Savoy-teatterissa. Tuossa konsertissa soitetaan vuonna 2005 julkaistu Ohikiitävää-albumi kokonaisuudessaan läpi kymmenvuotisjuhlan kunniaksi. Savoyn liput ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa.