Juha Tapion Lapislatsulia-kiertue huipentui lauantaina 22.11.2014 loppuunmyytyyn keikkaan Helsingin Jäähallissa. Koetinkiven ja Kaiku Entertainmentin yhteistyössä Radio Suomipopin kanssa järjestämällä hallikeikalla kuultiin läpileikkaus Juhan uran suurimmista hiteistä ja artistille itselleen merkittävimmistä kappaleista. Maestron itsensä kanssa lavalla nähtiin vierailijoina Jukka Poika, Anna Puu ja Vesa-Matti Loiri. Puoliajan kanssa lähes kolmituntiseksi paisunut show tarjosi musiikin lisäksi myös näyttävän valoshown, pyroefektejä ja visuaaleja.
Lue Helsingin Sanomien musiikkikriitikko Ilkka Mattilan mietteitä keikasta täältä ja täältä. Iltalehden arvion keikasta voi lukea täältä.

Keikan tunnelmiin voi palata vielä valokuvaaja Lasse Niskalan upeiden kuvien parissa, jotka löytyvät Juha Tapion kotisivuilta.